Referenties

“Geweldige enthousiaste, jonge mensen. Zeer goed opgeleid en een aanvulling op het opleidingsprogramma van jonge sportpaarden. Een aanwinst!”

Paul Hendrix – eigenaar Stal Hendrix

“Sharon en Alwin rijden erg netjes. Ze weten goed hoe je paard zadelmak maakt en opleidt. Ik zit al heel wat jaren in het vak en zie hier altijd hele goede resultaten. Iedereen die ik doorverwijs is zeer tevreden. Ze hebben het hier top voor elkaar, zowel qua verzorging als de opleiding van sportpaarden.”

George Koeman – Fokker en veulenschetser bij het KWPN

Wat een fijne en gezellige plek! Mijn 3-jarige gebracht om zadelmak te maken. Na 3 weken een superbraaf paard opgehaald die al fijn aan de hulpen was. Voordat hij naar huis kwam heb ik hem een paar keer gereden onder begeleiding van Alwin. Heel fijn dat ze me daarmee geholpen hebben, voor mij was het weer even wennen na een paar jaar niet gereden te hebben. Zelfs thuis nog hulp gekregen van Alwin om ons goed op weg te helpen.

Tijdens mijn vakanties en langdurige blessure was er een plek vrij bij hen op stal om hem door te laten rijden. Dressuurmatig kan Alwin ook superfijn rijden en kreeg ik van deze springruiter mijn dressuurpaard in topconditie terug. Ontzettend fijn dat ze zo behulpzaam zijn en er altijd een goede sfeer op stal hangt waar de paarden op nummer 1 staan.

Els Joosten-Ubbink – dressuuramazone

“Gewoon top. De paarden staan er erg goed verzorgd en schoon bij, worden op en top begeleid. Ik ben heel tevreden over hoe ze met de paarden omgaan. Daarnaast houden ze me altijd netjes op de hoogte over de wedstrijden en de uitslagen. Niet onbelangrijk: ze zijn heel eerlijk over een paard; er moet wel vooruitgang in zitten. Als er geen progressie in zit, dan kun je erop vertrouwen dat ze dat ook zeggen. Ze houden hier geen paarden om factuurtjes te kunnen schrijven.”

Ton van Santen – fokker en paardeneigenaar

“Ik heb twee paarden zadelmak laten maken bij Alwin en Sharon. Het ging om mijn merrie Jaguar en de hengst Suprème (Sezuan). Beide paarden zijn in alle rust zadelmak gemaakt. Toen ze terug kwamen waren ze super opgeleid. Ze waren goed aan de hulpen en ik kon opstappen en wegrijden.

Wat ik persoonlijk een zeer goed pluspunt vind is dat de paarden super verzorgd worden en er goede schone stallen zijn. Ik laat met een gerust hart mijn paarden daar achter. Toppers zijn die twee!”

Bart Veeze – internationaal Grand-Prix ruiter dressuur, eigenaar Dressuurstal Veeze