Wall of fame

Monte Carina

Sharon op de 4-jarige merrie Monte Caterina (Hernandez TN x Tangelo van de Zuuthoeve). Deze merrie kreeg de hoogste punten (81) bij de laatste EPTM van het jaar.

Eén van de foto’s van het EPTM-examen van het KPWN, gemaakt voor de Paardenkrant door Melanie Brevink-van Dijk.

Bron: Horses.nl, oktober 2020

Lambada Shake AG.

Verrichtingskampioen (2020) Lambada Shake AG. Getraind en opgeleid voor het verrichtingsonderzoek door Alwin. Op de foto Alwin met Lambada Shake tijdens de presentatie van de nieuwe lichting goedgekeurde hengsten van het KWPN.

“De Aganix du Seigneur-zoon Lambada Shake AG heeft vandaag zijn visitekaartje afgegeven door een topscore van 90 punten bijeen te springen in het KWPN verrichtingsonderzoek. De hengst van Stal Hendrix, Jan van Meever en familie Lammers komt daarmee als overtuigende verrichtingskampioen beschikbaar voor de fokkerij.”

Bron: Stal Hendrix, 18 januari 2020

Kick me Promesse

Kick me Promesse, een nakomeling van de hengst Entertainer. Deze merrie is geboren in 2015. Op de foto zie je haar onder het zadel bij Alwin, tijdens de Gelderland Cup 2019 in Brummen waar ze samen overtuigende winst behaalden. Kick me Promesse liep naar de eerste plaats met negens voor de bewerkbaarheid en de algemene indruk.

Eigenaar: Stal Hendrix & W. van Hoof en Y. Copal

Fotograaf: Equigeniek

Popcorn

Een van onze nieuwste aanwinsten: Popcorn. Popcorn is een jonge hengst (2020) van Tangelo van de Zuuthoeve x Elvis Ter Putte.